Aktuality

Děkujeme za Vaše návrhy pro Chodov!

21. 12. 2021

Děkujeme za Vaše návrhy pro Chodov!

Děkujeme všem občanům, kteří se zapojili a přispěli takovým množstvím projektů a nápadů. Celkem jsme obdrželi 86 projektů, za které velmi děkujeme. Nyní je čas na naše vyjádření. 
Otevřít Děkujeme za Vaše návrhy pro Chodov!

15. 12. 2021

Proběhlo první setkání k tvorbě nových parkovacích ploch v lokalitě Hlavní a Boženy Němcové

Dne 8. 12. 2021 proběhla první schůzka s občany, kteří bydlí v domech na ulicích Vítězná, Příční, 1. máje, Říjnová. Právě v této lokalitě je situace s parkováním jedna z nejhorších ve městě, proto město zvažuje vybudování nových parkovacích míst. Jedná se o zásadní zásah do prostoru kolem domů, prot...
Otevřít Proběhlo první setkání k tvorbě nových parkovacích ploch v lokalitě Hlavní a Boženy Němcové

8. 11. 2021

Parkovací plochy v lokalitě Hlavní a Boženy Němcové

Chceme stále zlepšovat podmínky života v našem městě a snažíme se o to postupnou realizací jak velkých, nákladných, tak i mnoha malých kroků. Dlouhodobě si uvědomujeme nelehkou situaci občanů – řidičů spojenou s parkováním ve městě. V průzkumu mezi obyvateli označilo 62 % respondentů parko...
Otevřít Parkovací plochy v lokalitě Hlavní a Boženy Němcové
Setkání pracovních skupin

21. 10. 2021

Setkání pracovních skupin

Z průzkumu mezi obyvateli, z diskuze a z analýz "tvrdých dat" jsme dostali nějaké výstupy, které jsou zároveň vstupy do další práce.  Vytvořili jsme pět pracovních skupin, ve kterých jsme společně diskutovali nad výsledky. Čtyři skupiny byly složeny z odborné veřejnosti, zástupců města i stá...
Otevřít Setkání pracovních skupin
Jak dopadl výzkum mezi obyvateli?

29. 8. 2021

Jak dopadl výzkum mezi obyvateli?

V červenci probíhalo mezi obyvateli Chovova dotazníkové šetření. Komplexní výzkum byl určen převážně pro dospělé obyvatele. Byl k dispozici online a vyšel i v letním čísle zpravodaje. Celkem se šetření zúčastnilo 448 občanů města. Podobný zájem obyvatel nás mile překvapil a moc si toho vážíme!
Otevřít Jak dopadl výzkum mezi obyvateli?
Vyhodnocení současného plánu Chodova

2. 8. 2021

Vyhodnocení současného plánu Chodova

Víme, že ještě dříve než určíme cestu kterou se vydáme, je dobré se podívat na to, co se podařilo či nepovedlo. Poohléněte se s námi, jak se nám podařilo naplnit stanovené cíle ze strategického plánu 2015-2021.
Otevřít Vyhodnocení současného plánu Chodova
Jak proběhlo naše setkání s občany?

27. 7. 2021

Jak proběhlo naše setkání s občany?

Dne 21.7. proběhlo na Bílé vodě a farní zahradě neformální setkání s občany k tvorbě našeho Strategického plánu. V příloze se podívejte se na klíčové body, které jsme společně řešili. 
Otevřít Jak proběhlo naše setkání s občany?
Organizujeme neformální setkání s vedením města k tvorbě strategického plánu

15. 7. 2021

Organizujeme neformální setkání s vedením města k tvorbě strategického plánu

Přijďte se na Bílou vodu a farní zahradu neformálně pobavit s vedením města a zpracovateli našeho strategického plánu o budoucnosti Chodova. 
Otevřít Organizujeme neformální setkání s vedením města k tvorbě strategického plánu
Menu